Text_2

MKB Poli van start

Geplaatst op 21 augustus 2013


De website van MKB Poli is onlangs online gegaan. MKB Poli is een netwerkorganisatie voor ondernemers door ondernemers. Bij acute vragen verbindt de medewerker van MKB Poli de vraagsteller met de juiste professional om kwalitatief, snel en efficiënt een oplossing te bieden voor het vraagstuk. Zo werkt het platform van MKB Poli, als een community.

Professionals

Alle aan MKB Poli gelinieerde professionals zijn specialist, zelfstandig ondernemer, gekwalificeerd én met zeer ruime ervaring binnen hun vakgebied. Het zijn het volwaardige, flexibele gesprekspartners. Ze weten wat er speelt op verschillende niveaus en kunnen hier vanuit praktijkervaring optimaal op inspelen.

Dienstverlening

Of het nu gaat over eenvoudige – of complexe vraagstukken binnen een breed spectrum; variërend van personeelsaangelegenheden, hrm, juridisch, interim management, re-integratie, administratie tot accountancy: MKB Poli verbindt u met de juiste professional zodat u snel, efficiënt en effectief verder geholpen wordt.

Voordelen MKB Poli

• Niet meer zelf op zoek maar persoonlijk contact met een medewerker die u verbindt met de juiste professional
• Professionals die weten waar ze goed in zijn en bovenal waarin niet
• Een netwerk van professionals die, indien vereist, multi-disciplinair aan de slag gaan om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen
• Een netwerk van werkgevers die bereidt zijn elkaar te ondersteunen bij verzuim

MKB Poli - voor ondernemers door ondernemers

Wij verbinden u met de juiste professional bij al uw ondernemers- en werkgeversvragen

Mail of bel 085 - 401 36 88