Text_2

Bedrijfsinfo

MKB Poli is een initiatief van Kuipers Consultancy en is opgericht omdat vanuit de markt steeds vaker vragen kwamen over re-integratie, verzuimbeleid, aanname medewerkers, optimalisatie bedrijfsvoering, arbo gerelateerde zaken, accountancy, juridische vraagstukken. Of het nu gaat om eenvoudige dan wel complexe vraagstukken: veel ondernemers / werkgevers zijn ontevreden over de huidige dienstverleners. Maar bij wie moet ik zijn en hoe zorg ik er voor dat ik kwalitatief goede dienstverlening krijg?

 

Wij zien dat ondernemers vooral bezig zijn met ondernemen en overeind blijven. De gemiddelde ondernemer is niet bezig met wet- en regelgeving of andere zaken waar je in de dagelijkse praktijk nauwelijks mee te maken hebt. Dat zijn randverschijnselen van het ondernemerschap waar je soms mee te maken krijgt. De kennis, als die er al is, is vaak achterhaald en niet up to date. Vele ondernemers vinden steeds opnieuw het wiel uit, vooral veel zelf doen terwijl het resultaat vaak bedroevend is.

De oplossing

Wij geloven in de kracht van een goede netwerkorganisatie. Gecertificeerde professionals die zelfstandig ondernemer zijn, die een goede staat van dienst hebben en weten waar ze goed in zijn en bovenal, waarin niet. Daarin onderscheidt de professional zich van de overigen, hij schakelt ondersteuning in wanneer vragen zijn vakgebied overschrijden.

Door verbinding met de juiste professional wordt het juiste antwoord met uw vraag verbonden. Daarom is MKB Poli dé oplossing voor vele vragen.

MKB Poli - voor ondernemers door ondernemers

Wij verbinden u met de juiste professional bij al uw ondernemers- en werkgeversvragen

Mail of bel 085 - 401 36 88

Bedrijfsinfo